0
Košarka
Nikola Topić

FOTO: Starsport

TOPIĆ U SLOBODNOM PADU: Zvezdin plej zbog užasne povrede nazadovao u prognozama za NBA draft!

Objavljeno: 14.05.24 u 16:13

Topić je završio sezonu zbog teške povrede

Nikola Topić, talentovani 18-godišnji plejmejker, doživeo je nezgodnu povredu tokom prve utakmice finalne serije ABA lige, ostavljajući publiku i navijače u šoku. Iako je Crvena Zvezda slavila pobedu nad Partizanom rezultatom 85:82, sve oči su bile uprte u Topića dok je napuštao teren zbog povrede.

Topić je već bio na radaru NBA timova, prognoziran kao jedan od najboljih izbora na predstojećem draftu. Spekulacije su ga povezivale sa San Antonio Sparsima, timom koji je dobio četvrti i osmi pik na narednom draftu. Međutim, nova povreda bacila je senku sumnje na njegovu budućnost.

Novinar koji prati Sparse, Džef Garsija, izražava zabrinutost zbog situacije. Dok mnogi vide Topića kao potencijalnog izbor za TOP 10 i čak u Spursima, nova povreda komplikuje stvari. Iako se veruje da povreda nije ozbiljna kao što se prvobitno činilo, istorija povreda mladog košarkaša može uticati na odluke timova koji razmatraju njegovo angažovanje.

Pitanje stepena povrede ostaje otvoreno, dok Topićeva budućnost u NBA ligi visi u koncu. Hoće li San Antonio iskoristiti svoj pik da odabere mladog talenta ili će se povreda pokazati kao prepreka na putu ka ostvarenju Topićevih NBA snova, ostaje da se vidi kako se situacija bude razvijala.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter