0
Sportske igre mladih

FOTO: SIM

SPORTSKE IGRE MLADIH: Brazilska atmosfera na tribinama OŠ „Petar Vragolić“ u Ljuboviji! (FOTO)

Objavljeno: 14.05.24 u 13:26

Tribine na sportskim terenima OŠ “Petar Vragolić” u Ljuboviji bile su do poslednjeg mesta popunjene malim SIMovcima koji su iz sve snage bodrili svoje drugare.

Letele su konfete na sve strane, nadjačavalo se u navijanju, prolamli su se povici i aplauzi sa tribina.

Opština Ljubovija je prvi put bila domaćin Dunav osiguranje Dana Sporta koji se održava u okviru Plazma Sportskih igara mladih

FOTO: SIM

Deca osnovnih i srednjih škola iz Ljubovije I Bratunca u okviru Dunav osiguranje Dana sporta takmičila su se u sportskoj igri, Lino ” Između dve vatre”, kao i u Atletici (trka na 60m); Millennium Team Basket 3×3,Turnir u malom fudbal,Coca-Cola kupu, MIS Odbojci a sve to u konkurenciji dečaka i devojčica.

FOTO: SIM

Viktor Spasojević perspektivni fudbaler FK Drina iz Ljubovije i Ksenija Pucarević, najbolja mlada sportiskinja opštine Ljubovija za 2023 godinu, zapalili su Plamen prijateljstva u Ljuboviji.

Priliku učešća na Plazma Sportskim igrama imaju svi, bez obzira da li se aktivno bave sportom, i to potpuno besplatno.

FOTO: SIM

“Počastvovani smo kao opština što se Igre održavaju kod nas, ipak je reč o najvećem amaterskom takmičenju mladih u Evropi. Ja sam bio u startu malo skeptik jer jednostavno imamo puno tih ponuda kao opština da organizujemo sportska dešavanja ali onda kada je održan Coca-Cola kup prošle godine , stvarno je to bio jedan veličanstven dan u Ljuboviji, dileme oko ovogodišnjeg učešča nije bilo “ izjavio je Milan Jovanović predsednika opštine Ljubovija.

FOTO: SIM

“Pre svega želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi opštine Ljubovija koja je prepoznala naš rad. Mi vodimo računa i o fer pleju a vi ste pokazali prošle godine kakvi ste navijači ,i dobili ste za to i nagradu. Nadam se da će i ove godine neko od vas uspeti da se plasira u Split i tamo da predstavlja Ljuboviju na najlepši mogući način. Želim vam mnogo pobeda ali pre svega da ostvarate nova prijateljstva ,” izjavio je Filip Komarica direktor Plazma SIM takmičenja .

Priliku učešća na Plazma Sportskim igrama imaju svi, bez obzira da li se aktivno bave sportom, i to potpuno besplatno.Igre spajaju region a učesnici su deca osnovnoškolskog uzrasta sa teritorije Republike Srbije, Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Deca ne moraju biti aktivni sportisti, već samo ljubitelji druženja i zdravog načina života.

FOTO: SIM

U prethodnom periodu Kompanija „Dunav osiguranje“ ostvarila je brojna partnerstva s različitim organizacijama, institucijama i udruženjima, a naš ključni partner su Sportske igre mladih, najveća manifestacija amaterskog sporta u Evropi. Srećni smo što su naše poruke o solidarnosti, sigurnosti i poverenju inspirisale stotine hiljada deca u Srbiji da jedni drugima budu prijatelji od detinjstva, što je u skladu s vrednostima Kompanije „Dunav osiguranje“, izjavila je Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja.

FOTO: SIM

Dunav osiguranje Dan sporta – Ljubovija

Plasman Atletika /Trka na 60m

Dečaci 2013.i mlađi: Filip Jovanović,Luka Pešić, Stefan Pešić

Devojčice 2013. i mlađe: Marina Stakić, Đurđina Živković, Nikolina Stokić Stakić

Devojčice 2015. i mlađe: Marta Marković, Jelena Stakić, Marina Mijatović

Dečaci 2015. i mlađi: Lazar Nestorović, Mihajlo Obrenović, Nemanja Pešić

Millennium Basket 3×3

Prvoplasirani dečaci ÒŠ „Borivoje Ž Milojević“,Devojčice „Basket tim“ Zvornik

Coca-Cola kup

Prvolasirani/ne dečaci „Štrumpfovi“Mali Zvornik, devojčice ÒŠ „Borivoje Ž Milojević“

Lino „Između dve vatre“

Prvoplasirani 2015. i mlađi ekipa ÒŠ „Borivoje Ž Milojević

Prvoplasirani 2013. i mlađi ekipa „Nepobedivi“ Mali Zvornik

MIS odbojka /devojčice Prvoplasirana ekipa „Mali Zvornik“

Mali fudbal 2013. i mlađi Prvoplasirana ekipa „Drina“

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter