0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SJAJNE VESTI IZ HUMSKE: Važan igrač se vratio u Partizan!

Objavljeno: 14.05.24 u 22:34

Partizan će moći da računa na njega

Savo Drezgić se vratio u redove prvog tima Partizana nakon kratkog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama gde je pohađao pripremnu školu.

Mladi talent se ponovo pridružio crno-belima kako bi nastupio na juniorskom turniru Evrolige, a sada se vraća da ostane u timu do kraja sezone.

Drezgić će ponovo zaigrati za juniorski tim, ali se očekuje da će se takođe boriti za mesto u prvom timu tokom Superlige Srbije, koja će početi nakon završetka finalne serije ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Partizan se trenutno priprema za polufinale Superlige Srbije u kojem će se sastati sa ekipom Mege. Drezgić je prethodno na juniorskom ANGT turniru u Beogradu pokazao izvanredne sposobnosti, prosečno beležeći 15 poena, 5,5 skokova i 4,2 asistencije po meču, sa impresivnim indeksom od 21,7 poena po utakmici.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter