0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan

from left Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade look dejected during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ON ĆE BITI KLJUČ ZA PARTIZAN: Željko Obradović pod hitno mora da ga probudi ako misli da pobedi Zvezdu!

Objavljeno: 14.05.24 u 19:12

Partizan će pokušati da se vrati nakon što gubi sa 1:0 u seriji finala ABA lige

Partizan se priprema za drugi meč finalne serije ABA lige, a jedan od ključnih igrača na koje računa trener Obradović je Zek Ledej. Iako u prvom meču nije pružio svoje najbolje poentersko izdanje, njegova uloga u timu je nezamenjiva.

Ledej je poznat po svojoj borbenosti i energiji koju unosi u tim. Iako je poenterski možda bio na margini u prvom meču, njegovi skokovi i borba za svaku loptu bili su ključni za održavanje Partizana u igri.

Zek je jedan od onih igrača koji ne samo da donose poene, već inspirišu svoje saigrače i podižu atmosferu u timu. Njegova žar i motivacija su nešto što se teško može naučiti ili imitirati, što ga čini nezaobilaznim faktorom u derbijima poput ovog.

Iako je Zvezda svesna važnosti Ledeja za Partizan, crno-beli računaju na njegovu sposobnost da se izbori sa svim izazovima. Njegova uloga u odbrani, skoku, poenima i motivaciji može biti ključna za uspeh Partizana u borbi za titulu.

Svi pogledi su uprti u Ledeja, jer se od njega očekuje da pruži svoj maksimum u sredu od 19:30, kada će se odigrati drugi meč finalne serije ABA lige.

16
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter