0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

UHAPŠEN SA TIJANOM AJFON, PA DOBIO DA SUDI FINALE LIGE ŠAMPIONA: Ko je arbitar koji će deliti pravdu na meču Borusije i Real Madrida?

Objavljeno: 13.05.24 u 17:17

Veliko priznanje

Slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić određen je da deli pravdu na finalu Lige šampiona. U borbi za pehar sastaju se Borusija Dortmund i Real Madrid, a meč će biti odigran na velelepnom Vembliju.

Vinčić je neko ko godinama već važi za jednog od najboljih arbitara u Evropi, pa ovakva odluka nije preveliko iznenađenje.

Podsećamo, bilo je dosta straha kako će se njegova karijera razvijati, uzimajući u obzir da se 2020. godine Vinčić našao u centru velikog skandala.

Naime, on je sa još 35 lica uhapšen u Republici Srpskoj, jer je bio na vikendici sa velikim brojem ‘prostitutki’, a daljom istragom pronađeno je oružje i droga. Između ostalih tada je uhapšena i Tijana Ajfon.

Ipak, Vinčić je oslobođen svih optužbi, jer je potvrđeno da se on samo našao na proslavi, te da ništa nije bilo njegovo.

2
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter