0
Fudbal
Srbija

FOTO: Twitter/@FSSrbije

SADA JE DEFINITIVNO: Ovaj fudbaler neće nositi dres reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 13.05.24 u 21:07

Šteta, ali koga nema bez njega se može i mora!

Fudbaler BajernaAleksandar Pavlović nalazi se na spisku Nemačke za predstojeće Evropsko prvenstvo, objavio je poznati fudbalski insajder i novinar Fabricio Romano. Tinjala je nada da bi Pavlović mogao da izabere Srbiju, ali se to neće desiti.

Selektor Dragan Stojković Piksi je sredinom marta komentarisao ovu temu.

Njegovo ime mi je zapisano pre dve godine. Nije neko koga ne znamo, došli smo u situaciju, po meni ne treba da se ljutimo. Pokušali smo sve, od decembra smo bili u kontaktu sa njegovom porodicom, kasnije se uključio njegov agent, a i sam Aleksandar. Bio sam spreman da mu pošaljem poziv sada, ali po dogovoru smo ostavili da se to reši posle Evropskog prvenstva- rekao je Piksi.

Pretpostavljam da je pritisak bio veliki i da je Nagelsman morao da ga pozove. Kada neko kaže ‘izgubili smo Pavlovića’, mislim da to nije tačno. Nikada ga nismo ni imali. Da smo ga imali u mlađim kategorijama, pa da je otišao da igra za Nemačku, mogli bi da kažemo da smo izgubili. Uradili smo sve, ali njegova odluka je takva kakva je, želimo mu sve najbolje – dodao je Piksi.

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter