0
Evroliga

Ilija Belosevic ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda - Buducnost 18.5.2021. Maj 18. 2021. foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

EVROLIGA ODREDILA ARBITRE: Ne žele da sude finale ABA lige, ali će zato biti na F4 u Berlinu!

Objavljeno: 13.05.24 u 14:17

Dva srpska arbitra deliće pravdu na završnom turniru Evrolige

Naredne nedelje na programu je završni turnir Evrolige (24-26 maj). Srpski klubovi Partizan i Crvena zvezda nisu uspeli da dođu do deset najboljih, a kamoli da odu na fajnal-for.

Večiti rivali upravo danas započinju svoju finalnu seriju ABA lige, a ovog prepodneva objavljeni su arbitri koji će deliti pravdu na završnom turniru u Berlinu.

Zanimljivo, u finalu ABA lige neće biti dvojice verovatno i najboljih srpskih sudija, Ilije Beloševića i Uroša Nikolića. Upravo njih dvojica su arbitri iz Srbije koji će se naći na fajnal-foru.

Osim njih, tu se nalazi i još šest arbitara, među kojima su i Sreten Radović i Damir Javor, što automatski znači da niko od njih neće suditi u eventualnoj majstorici finala ABA lige.

Pored njih četvorice tu su i Fernado Roča, Emin Mogulkodž, Karlos Peruđa i Mehdi Difala. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter