0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Youtube/Mozzart Bet Super Liga

„DIZELKA“ PREGAZILA RADNIK: Nada za opstanak i dalje postoji i realna je! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.24 u 22:46

Do kraja sezone ostalo je samo još dva kola!

Fudbaleri Železničara iz Pančeva pobedili su ekipu Radnika iz Surdulice rezultatom 4:0, u petom kolu plej-auta Superlige Srbije.

Železničar, poznatiji je opravdao svoj status favorita već u prvom poluvremenu. Prvu prednost ekipi donosi Grgić u 22. minutu, nakon asistencije Jovanovića.

Nastavljajući svoju ofanzivu, domaći tim duplira svoju prednost pred sam kraj prvog dela igre, kada Obradović postiže gol u 44. minutu.

U drugom poluvremenu, Železničar nastavlja da demonstrira svoju dominaciju. Prvo, u 63. minutu, Gašić nespretno pogađa sopstvenu mrežu, a samo minut kasnije Pavlov postavlja konačan rezultat meča.

Ova pobeda omogućila je Železničaru da se izjednači sa Voždovcem na 14. mestu na tabeli, sa ukupno 35 osvojenih bodova. Sa druge strane, Radnik ostaje na začelju i definitivno ulazi u niži rang takmičenja, sa svega 17 osvojenih bodova u sezoni.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter