1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen/Youtube/ KK Crvena zvezda Meridianbet

ČOVIĆ SE OGLASIO PRED PRVI MEČ FINALA: „Ne nasedajte na provokacije i seksističke poruke!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.24 u 12:56

Oglasio se predsednik Crvene zvezde pred start finalne serije

Večeras od 20.30 na programu je prva utakmica finala ABA lige između beogradskih večitih rivala Crvene zvezde i Partizana.

Pred prvi duel dve ekipe oglasio se predsednik crveno-belih, Nebojša Čović.

– Celu sezonu smo se borili da izborimo pol poziciju u ABA ligi i mislim da je jako važno da se navijači ponašaju u duhu potpunog sportskog fer pleja, biće rigorozne mere kontrole, moći će da se uđe sa sezonskim kartama Zvezde. Očekujem da svi zajedno dođemo do cilja koji je postavljen, a to je osvajanje ABA lige.

– Kako kažu sportski prijatelji, sve je viđeno i sve je jasno, tako da, sve je viđeno i sve je jasno i sve se događalo. Molim da ne nasedamo na bilo kakve provokacije, čak i kad krene zagrevanje sa seksističkim porukama. Da budemo mirni i zajednički bodrimo našu ekipu i naravno kroz to bodrenje obezbedimo regularne uslove, učešće svih subjekata od sudija pa na dalje.

– Posle dugo razmišljanja odluka je Pionir iz prostog razloga je što je Pionir naša kuća, gde smo i svi smešteni i koncentrisani. Nismo uspeli sa Arenom da napravimo dogovor da uđemo i u malu salu, u njemu ćemo igrati finale plej-ofa. Naglašavam i molim medije da ne prave senzacionalističke izjave, zato što će oni snositi najveću odgovornost za sve ono što može da se događa. Gospodo u medijima, pamet u glavu. Mi ćemo naš deo posla uraditi maksimalno kako treba. Još jednom apel navijačima, nemojte ubacivati na teren, bez obzira na emocije, pravde i nepravde, frustracije, to će jedva dočekati da probaju da primene već viđene scenarije iz proteklih sezona. 

29
88

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter