0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/X/ Udinese Calcio

BORBA ZA OPSTANAK U ITALIJI: Srpski fudbaler, heroj pobede na teškom gostovanju! (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.24 u 20:49

Ovo je njegov peti gol ove sezone

U susretu 36. kola Serije A, srpski fudbaler Lazar Samardžić obeležio je veče golom koji je doneo ključnu pobedu svom timu nad Lećeom na gostovanju rezultatom 0:2 (0:1). Ovaj trijumf je od suštinskog značaja za Udineze, koji je napustio zonu ispadanja i sada sa 33 boda deli 15. mesto na tabeli sa svojim rivalom.

Pre Samardžićevog gola, Udineze je poveo u 36. minutu golom Luke, asistencijom Pajera, što je dodatno podgrejalo nadu tima da mogu ostvariti važnu pobedu. Međutim, prava euforija došla je u 85. minutu kada je lopta stigla do Samardžića u petercu nakon odbitka, a on je bez oklevanja poslao loptu u mrežu, osiguravajući tri ključna boda za svoj tim.

Ovo je bio presudan trenutak za Udineze, koji se nalazio u crvenoj zoni pre ovog kola i bio je svestan da mu je pobeda imperativ kako bi izbegao strepnju u preostala dva kola. Sada, sa novostečenim samopouzdanjem, tim se može usredsrediti na završnicu sezone sa optimizmom.

Sa Lećeom koji se trenutno nalazi na 13. poziciji sa 37 poena, borba za opstanak u Seriji A postaje sve zanimljivija, posebno uz Empoli koji je prvi ispod crte sa 32 boda. Očekuje nas uzbudljiv završetak sezone, a Lazar Samardžić je svojim golom osvetlio put svom timu ka opstanku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter