0
Domaći fudbal

Milos Pantovic celebrates after scoring a goal with team mates during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between FK IMT and FK TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on February 11, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC TRENUTNO DRUGI: Ekipa iz Bačke Topole bez većih problema srušila Čukarički!

Objavljeno: 12.05.24 u 17:12

Tim Žarka Lazetića rutinski rešava

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole demonstrirali su svoju izuzetnu igru na svom terenu pobedivši ekipu Čukaričkog rezultatom 2:0 (2:0) u 35. kolu Super lige Srbije.

Ekipa Žarka Lazetića je zauzela drugo mesto na tabeli ovom pobedom, postavši tako glavni kandidat za tu poziciju, pod uslovom da Partizan ne ostvari pobedu protiv lučanske Mladosti u današnjem meču.

TSC je pokazao visok nivo koncentracije i kvaliteta tokom celog meča, efikasno koristeći svaku priliku koja im se ukazala. Nasuprot tome, ekipa Čukaričkog nije uspela da pruži ozbiljniji otpor nakon nedavnog trijumfa nad Vojvodinom, delujući umorno i iscrpljeno.

Prvi gol za domaći tim postigao je Petar Stanić već u 6. minutu, iskoristivši grešku odbrane protivnika, dok je Ifet Đakovac dodatno učvrstio rezultat sjajnim golom. Tokom prvog poluvremena, TSC je dominirao terenom, stvarajući brojne šanse za gol, koje bi mogle rezultirati i većom prednošću da su igrači poput Ćirkovića i Pantovića bili precizniji.

U drugom poluvremenu, domaći tim je nastavio da kontroliše igru, dok su gosti imali priliku da smanje zaostatak tek u četvrtom minutu nadoknade, ali Slobodan Tedić nije uspeo da realizuje tu šansu.

Ova pobeda odgovara i ekipi Vojvodine, koja će kasnije danas odigrati svoj meč, te će tim Božidara Bandovića imati priliku da se izjednači sa Čukaričkim na petoj poziciji na tabeli.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter