0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlHilal Saudi Club

SRPSKA PROSLAVA U AL HILALU: Mitrović i Sergej napravili šou za proslavu titule! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 12.05.24 u 11:56

Mitrović je brzo izrastao u heroja navijača

Al Hilal proslavio je svoju 19. titulu šampiona Saudijske Arabije uz veličanstvenu pobedu nad Al Hazemom rezultatom 4:1, a srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić bili su ključni akteri trijumfa.

Stadion je odjekivao pokličem „Mitro’s on fire“ dok su navijači uzbuđeno slavili sa svojim herojima na terenu. Mitrović je bio nezaustavljiv, postigavši dva gola, dok je Milinković-Savić pridodao jedan gol i pružio asistenciju Mitroviću protiv Al Hazema.

Ova dva srpska fudbalera su se istakla tokom sezone. Mitrović je na 39 utakmica postigao neverovatnih 35 golova i podelio osam asistencija u svim takmičenjima, dok je Milinković-Savić na 42 meča postigao 12 golova i imao 17 asistencija. Njihov doprinos doveo je Al Hilal do 89 bodova, osiguravši im prvo mesto na tabeli sa velikom prednošću od 12 bodova ispred drugoplasiranog Al Nasra, tri kola pre kraja sezone.

Al Hilalu predstoje još dva ključna meča, uključujući okršaj sa Al Nasrom, timom u kojem igra i Kristijano Ronaldo. Očekuje se da će ova dva srpska fudbalera nastaviti da vode svoj tim ka novim uspesima u Kupu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter