0
ATP
Miomir Kecmanović

FOTO: STARSPORT

BOLAN PORAZ KECMANOVIĆA U RIMU: Miša imao meč loptu, a onda je sve uspeo da prospe!

Objavljeno: 12.05.24 u 14:56

Kecmanović je bio favorit, ali to nije uspeo da opravda na terenu

Srpski teniser Miomir Kecmanović doživeo je poraz u trećem kolu Mastersa u Rimu nakon napete borbe i propuštene meč lopte protiv Brazilca Tijaga Monteira.

Beograđanin, iako blagi favorit, nije uspeo da savlada 106. igrača sveta u meču koji je trajao više od dva i po sata. Monteiro je slavio rezultatom 6:2, 4:6, 7:6, donoseći Kecmanoviću težak poraz.

Monteiro je započeo meč odbranivši tri brejk lopte i uspešno oduzeo servis Kecmanoviću, stekavši prednost od 1:0 u setovima. Međutim, Kecmanović se brzo oporavio, oduzeo servis Monteiru u prvom gemu drugog seta, i izjednačio rezultat.

Najveća drama dešavala se u odlučujućem setu, gde je Kecmanović imao priliku da završi meč u svoju korist. Vodio je 6:5 u taj-brejku i imao meč loptu, ali je nažalost izgubio tri uzastopna poena, što ga je koštalo plasmana u osminu finala.

Iako Kecmanović nije uspeo da prođe u narednu rundu, Monteiro će se sada boriti za četvrtfinale protiv pobednika duela između Ben Šeltona i Žižena Žanga.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter