5
AdmiralBet ABA Liga

General overview delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA FINALE IGRA U PIONIRU: Klub prelomio, Partizan čeka gotovo nemoguć zadatak!

Objavljeno: 11.05.24 u 12:18

Biće mnogo priče o ovome.

Crvena zvezda i Partizan od ponedeljka kreću svoje treće međusobno finale za jadranski trofej.

Prve dve utakmice finalne serije ABA lige, igraće se u dvorani Aleksandar Nikolić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crvena zvezda obavestila vlasnike sezonskih ulaznica da će se mečevi igrati u ovoj hali. Problem je što je navodno oko 11.000 sezonskih karata prodato, a hala ima 8.000 mesta.

Crveno-beli su poslali i mejl svim vlasnicima sezonskih ulaznica.

– Smatramo da je hala „Aleksandar Nikolić“ zaista PRAVI domaći teren za naš tim za koji smo se uprkos brojnim preprekama izborili pošteno tokom ligaškog dela sezone ABA lige, navodi se u mejlu i dodaje:

– Atmosferu sa tribina u hali Aleksandar Nikolić KOJI JE NAŠA KUĆA je godinama zaista uvek bila veliki vetar u leđa generacijama igrača Crvene zvezde koji su se borili za titule.

51
54

5 Komentara

  1. I sad treba da dođem dva sata ranije da bih ušao sa sezonskom kartom. Sad sam je kupio i nikada više. Marš Nebojša u tri lepe pm.

    6
    0
    Odgovori
    • Do koljena nismo sigurno to tamo a ovamo kod nas od kolena na koleno držimo rekord 24.232 a sto se tiče punjenja Arene punimo i 60k kad treba a ne 22k …Vas punimo to znaj a sad lepo spavaj

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter