0
Evropske lige
kilijan mbape

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

DA TI SE ZAVRTI U GLAVI: Otkrivena plata Embapea u Realu!

Objavljeno: 11.05.24 u 12:00

Embape je juče u poruci otkrio da napušta Pariz, i verovatno se seli u Madrid

Nakon sedam sezona provedenih u Pari Sen Žermenu, Kilijan Embape će krenuti u novu fudbalsku avanturu. Iako su spekulacije o njegovom odlasku kružile mesecima, sada je postalo jasno da će mladi francuski fudbaler napustiti francuski klub na kraju sezone.

Embape je osvojio sve što je mogao u domaćem prvenstvu, ali mu nedostaje trofej Lige šampiona, što je često bila tema razgovora među najvatrenijim navijačima „svetaca“. Ipak, izgleda da su odnosi između njega i navijača popravljeni, s obzirom na to da su mu pripremili emotivnu oproštajnu koreografiju na poslednjoj utakmici u Parizu.

Što se tiče budućnosti, javna je tajna da će Embape postati novi fudbaler Real Madrida. Francuski novinar Fabris Hopkins najavio je da će postati najplaćeniji igrač u istoriji Reala, sa ekskluzivnim komercijalnim pravima koja nisu imali ni najveći igrači u prošlosti ovog kluba.

Iako će njegova godišnja plata od 25.000.000 evra, s obzirom na poreze u Španiji, biti manja nego što je pregovarano pre dve godine, Pari Sen Žermen će zbog visokih poreza u Francuskoj izdvojiti neverovatnih 72.000.000 evra za njegovu platu.

Pored toga, Embape će dobiti i bonus prilikom potpisa kao slobodan igrač, što će dodatno uvećati njegovu ukupnu zaradu u Realu. Očekuje se da će Embapeov transfer u Real Madrid biti jedan od najvećih u fudbalskoj istoriji, kako po finansijskom aspektu, tako i po sportskom značaju.

3
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter