30
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Buducnost, ABA Liga Play off polufinale treca utakmica 10.5.2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPORNA ODLUKA KOJA JE PRELOMILA MEČ: Ferel isključen nakon diskutabilnog faula!

Objavljeno: 10.05.24 u 20:25

Potpuna lakrdija.

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Budućnosti u okviru ‘majstorice’ polufinalne serije ABA lige. Oba tima odbranila su prednost domaćeg terena u dosadašnjem toku serije.

Veliki sudijski previd desio se početkom treće deonice.

Prvo su potpuno pogrešno dosudili faul Ferelu nad Panterom, iako je bilo jasno da kapiten Partizana pravi kontakt koji nije dozvoljen.

Revoltiran odlukom, Ferel je prigovorio sudijama, nakon čega mu je dosudjena tehnička greška, koja je značila isključenje, jer je Ferel u prvom poluvremenu već dobio nesportsku grešku.

Neverovatno kako sudije sebi dozvoljavaju da upropaste ovako interesantan meč.

441
402
30 Komentara
    • Koji nedozvoljeni potez Pantera, smradovi pudlicini!
      Obe noge u skok šutu prema parketu, nijedna nije ispružena prema Ferellu.
      Sad će stoka da vas razbije s 30 razlike pičke cig….!

      12
      7
      Odgovori
      • Ja razumem da sudije pomognu Partizanu ali ovo je pljačka ekipe Budućnosti. Sve četri utakmice (odlučujuća u prvenstvu i tri u plej ofu) su sudije debelo svirale za Partizan. Stvarno sramota! A mislim da će im protiv Zvezde još više pomagati. Izgleda da su svima unapred pokupovali dovoljno parfema da se više ne obrukaju.

        3
        3
        Odgovori
  1. Napises tekst koji je pristrasan i onda zelis da na osnovu njega treba da se neko izjasni. Sramota za struku.Toliko o vasoj profesionalnosti

    23
    5
    Odgovori
  2. Mislim da bi zeljko povuko igrace sa terena. Njemu fer sudjenje uvek kad pobede i lepo navijanje. Kad izgubi trazi razlog u drugog.

    9
    22
    Odgovori
  3. Sudije ispravno postupile. Panter skakao u svom cilindru, a Ferel naskocio na njega. Zatim je gestikulirao, a zatim prigovarao. Sudije su ga tolerisale ceo minut i na kraju mu dale tehnicku kada im je ironicno aplaudirao, sto je nesportsko ponasanje.

    25
    12
    Odgovori
  4. vecsam vise puta se obratio vama nazovimo novinarima, ili sta li ste vec. kakvi su to natpisi, navijacki puni pristrasnosti pa i mrznje. to je bila jedna mozda pogresna sudijska odluka. kazem mozda. nikako ferel nije smeo onako reagovati. ni prva ni zadnja sporna sud, odluka. a vi ste katastrofa je…. pristrasni. voleli bi ste buducnost u finalu sa vasom kurtizanom. zapamtite PARTIZAN je svetski brend, kurtizana igracka jednog coveka-

    35
    15
    Odgovori
  5. Jel’ ovo Čovićevo saopštenje ili „novinarski“ tekst? Ajde sada autor da objasni kako nije bio faul nad Panterom a da ne slaže

    29
    8
    Odgovori
  6. Taj sporan faul se sudi i Majk Dzejmsu i Teodosicu redovno i faul je kao kuca . Isto tako i faul nad Panterom. Ali gospodo Covicevi svedoci ajte malo naucite pravila pa polako.

    27
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter