30
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Buducnost, ABA Liga Play off polufinale treca utakmica 10.5.2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPORNA ODLUKA KOJA JE PRELOMILA MEČ: Ferel isključen nakon diskutabilnog faula!

Objavljeno: 10.05.24 u 20:25

Potpuna lakrdija.

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Budućnosti u okviru ‘majstorice’ polufinalne serije ABA lige. Oba tima odbranila su prednost domaćeg terena u dosadašnjem toku serije.

Veliki sudijski previd desio se početkom treće deonice.

Prvo su potpuno pogrešno dosudili faul Ferelu nad Panterom, iako je bilo jasno da kapiten Partizana pravi kontakt koji nije dozvoljen.

Revoltiran odlukom, Ferel je prigovorio sudijama, nakon čega mu je dosudjena tehnička greška, koja je značila isključenje, jer je Ferel u prvom poluvremenu već dobio nesportsku grešku.

Neverovatno kako sudije sebi dozvoljavaju da upropaste ovako interesantan meč.

441
402
30 Komentara
  1. Jel se isplakao autor teksta? Faul je bio čist pri šutu Pantera, a što je ovaj konstantno prigovarao sudijama to je već njegov problem. Nije se smirio dok nije dobio tehničku, a morao je da razmišlja da je imao nesportsku.

    19
    4
    Odgovori
  2. U cije ime vi kao el.mediji dajete sebi za pravo da odlucujete sta je faul i od koga ,STRUCNJACI i sudijski eksperti.Vi ste se otvoreno stavili na stranu jednog kluba,kao da vas Covic placa.Voleli bi bi to,sram vas bilo.

    16
    6
    Odgovori
  3. Sredinom druge četvrtine na “parketu” je bilo 9 Amerikanaca i Kamenjaš iz BiH. Takva ABA liga nema nikakvog smisla.

    7
    5
    Odgovori
    • Ispravka 8 amera, 1 francuz i jedan bosansac. Žalosno. Da nije bilo tog faula danas bi bila smena trenera i tog istog bi pljuvali do besvesti !

      1
      1
      Odgovori
  4. Kad bi novinari vise razmisljali a ne pisali sta im se kaze i ne lupetali bombasticne naslove ,a nigde veze sa temom,svima bi bilo lakse! A jos kad bi smeli i da se potpisu i da stoje iza napisanog,kao sto je to i treba da bude…gde bi nam bio kraj.
    Doticni ce verovatno i nakon finala ovako pisati

    14
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter