0
ATP

FOTO: Printscreen/Instagram/@reket.iranje

SKANDAL U RIMU: Đoković pogođen flašom nakon meča, otkazana konferencija! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.24 u 21:32

Sramota!

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu nakon što je u dramatičnom meču savladao FrancuzaKorentana Mutea rezultatom 2:0 (6:3, 6:1). Međutim, posle meča, dogodio se težak incident koji je potresao teniski svet. Đoković je, najverovatnije flašom, pogođen u glavu.

Novak Đoković, poznat po svom strpljenju i posvećenosti navijačima, nije izneverio ni ovog puta. Tokom meča, uprkos naporima koje je uložio, posvetio se svojim navijačima, fotografisao se s njima i potpisivao autograme. Međutim, na izlasku sa terena, neočekivani incident je potresao atmosferu.

Kada je flaša pogodila Đokovića u glavu, srpski teniser je momentalno pao na pod i uhvatio se za povređeno mesto. Svedoci su potvrdili da je Novak zadobio posekotinu, dok su tragovi krvi bili vidljivi. Ovaj incident je izazvao veliku zabrinutost među prisutnima i ljubiteljima tenisa širom sveta.

Nakon ovog napada, očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće korake kako bi se osigurala bezbednost igrača na teniskim turnirima u budućnosti. Navijači i javnost osuđuju ovakvo nasilje i pružaju podršku Novaku Đokoviću u ovom teškom trenutku.

Kako prenosi Telegraf, utisak je da je Novak zadobio težu povredu, pa on ipak nije u stanju da izađe pred medije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tenisko Reketiranje (@reket.iranje)

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter