1
Domaći fudbal

Milan Rodic (C) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Katai (L) Marko Gobeljic Milos Degenek Nenad Krsticic (R) Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OVO JE BIO POČEATAK VELIKE I MOĆNE CRVENE ZVEZDE: Nekadašnji motor srpskog velikana jasan!

Objavljeno: 10.05.24 u 16:14

Jasan je bio veliki borac.

Nenad Krističić je jedan od simbola ranih dana novouspostavljene domnacije Crvene zvezde, a on je za klupski sajt govorio o svom viđenju novog velikog uspeha crveno-belih.

„Pre svega želim da čestitam mom klubu, upravi, šefu, igračima i navijačima na osvojenoj sedmoj uzastopnoj tituli. Drago mi je što sam bio deo ekipe koja je započela niz, kao i što je naš šef Vladan Milojević sada deo toga i što će imati priliku da osvoji rekordnu, četvrtu uzastopnu duplu krunu“, rekao je Krstičić, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

„Sve je počelo od njega, tako da zaslužuje i ovaj rekord. Što se proslave tiče ne sumnjam u naše navijače, uvek nam prirede spektakl za pamćenje i znam da ce tako biti i ovog puta. Pozvao bih sve naše navijače da dodju 25. maja na stadion, kao i da pruže podršku našim momcima, koji su to zaslužili, a zatim da slavimo svi zajedno“.

On je objasnio koja mu je najdraža titula, koju je osvojio sa crveno-belima.

„Iskreno, sve osvojene titule su mi drage, ali najviše pamtim onu prvu. To je bio početak velike i moćne Zvezde“, zaključio je Krstičić.

11
1
1 Komentara
  1. Golman je ocito za oftamologa cim nije uocio da iza CZ stoji SNS, koji se polako kruni…U tom svom krunjenju polako osipa i SPS, vec je udavio Sapica, u slicnom polozaju su i Vulinovi glasaci, a sada davi Zavetnike. Kraj se priblizava a sa njom i bahatost CZ… Uostalom zasto ovaj medij cesce ne razgovara sa Bogdanovicem, koji navija za CZ, ali je covek od reci i sporta.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter