0
Domaći fudbal
FK Partizan

Ghayas Zahid (C) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Vojvodina at stadium FK Partizan (JNA) on December 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) PARTIZAN BOLJI, NAPREDAK VODI: Čarapani vode, odlične realizacije Majdevca i Bastajića! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.24 u 17:11

Sadržajnih prvih 45 minuta u Kruševcu

Fudbaleri Partizana igraju utakmicu četvrtog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije, protiv kruševačkog Napretka, a rezultat na poluvremenu je 2:1 za Kruševljane.

Crno-beli su krenuli ofanzivno od starta, pa je Nemanja Nikolić je u 4. minutu šutirao pored gola sa deset metara. Isplatila se ofanziva Partizana i nakon kornera Nikole Antića, ispratio je Filipović na prvu stativu i glavom pogodio za vođstvo crno-belih. Posle gola imali su igrači Partizana još nekoliko izglednih prilika koje nisu mogli materijalizovati.

Kazna je stigla u 19. minutu utakmice kada je Andrija Majdevac nakon dobrog centaršuta Branislava Tomića sa desne strane terena, iskoristio nepažnju Partizanovih defanzivaca i postigao gol glavom.

Posle izjednačujućeg gola imao je Partizan još jednu priliku preko Gajasa Zahida nakon prekida, šutnuo je volej sa dvadesetak metara ali je lopta prozujala malo pored gola.

Drugi gol za Čarapane postigao je Nebojša Bastajić, koji je sa ivice 16 metara pogodio u dalji ugao nakon asistencije prvog strelca, Majdevca.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter