0
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

PAO POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU: Crvena zvezda dogovorila prvo pojačanje za novu sezonu!

Objavljeno: 08.05.24 u 14:14

Zvezda se nada da će se ovaj ugovor isplatiti

Crvena zvezda se plasirala u finale ABA lige, dok i dalje ostaje da se vidi ko će biti njen rival u tom važnom duelu. Nakon treće utakmice između Partizana i Budućnosti, koja se očekuje u petak od 19 časova u Areni, biće jasnije ko će se suprotstaviti crveno-belima.

Iako se sezona još nije završila, već se razmatraju planovi za narednu sezonu i radi na pojačanjima. Prvo pojačanje za Crvenu zvezdu biće Uroš Plavšić. Centar Mege, koji zbog povrede nije mogao da igra u polufinalu protiv Zvezde, postigao je dogovor sa crveno-belima, prenosi Meridian sport.

Ostalo je samo da se obave formalnosti i parafira ugovor, ali sada više nema dileme – Uroš Plavšić će naredne sezone nositi crveno-beli dres, što se već neko vreme spekulisalo.

U debitantskoj sezoni ABA lige, Plavšić je prosečno beležio 15,4 poena i 7,7 skokova, što su impresivni rezultati koji dodatno podižu očekivanja od njegovog doprinosa timu u narednoj sezoni.

42
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter