2
AdmiralBet ABA Liga
Miloš Teodosić

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Olympiacos Piraeus at Stark Arena on April 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DILEMA NA MALOM KALEMEGDANU: Crvena zvezda razmišlja da li da se vrati u Pionir!

Objavljeno: 08.05.24 u 15:12

Zvezda ima ozbiljnu dilemu

Crvena zvezda je uspešno prevazišla sve izazove na putu ka finalu ABA lige i sada mirno očekuje svog protivnika u borbi za jadranski trofej. Kako bi donela odluku o lokaciji finalnih utakmica, crveno-beli ozbiljno razmatraju da li će mečevi biti odigrani u Areni ili Pioniru. Konačna odluka se očekuje sutra.

Tokom četvrtfinalne serije protiv SC Derbija, Zvezda je igrala u najvećoj dvorani na Balkanu, dok je Megu ugostila u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Prema trenutnim informacijama, domaćin će biti u mečevima zakazanim za 13., 15. i eventualno 25. maj.

S obzirom na to da Zvezda ima impresivan broj sezonskih pretplatnika, njih 12.000 prema sopstvenim podacima, očekuje se ogroman interes za finalom. Iz tog razloga, više smisla ima da se utakmice igraju u Areni, koja ima veći kapacitet od nekadašnjeg Pionira.

Pored toga, Arena nema zakazane događaje u datumima odigravanja finala, osim gostovanja Rod Stjuarta između drugog i trećeg meča, 17. maja, što ne bi trebalo da predstavlja problem za regionalnu ligu.

Dakle, dok logika favorizuje Arenu, nostalgija za Pionirom je takođe prisutna. Konačnu odluku o mestu održavanja finala saznaćemo sutra.

TERMINI FINALNE SERIJE ABA LIGE:

1. meč: 13.05.
2. meč: 15.05.
3. meč: 19.05
4. meč: 21.05*
5. meč: 25.05*

* Ako bude potrebno

14
10
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter