0
Evropske lige

FOTO: X/ @ManCity

HALAND I EKIPA PREGAZILI VUKOVE: Siti izgleda nezaustavljivo!

Objavljeno: 04.05.24 u 21:45

Fudbaleri Mančester sitija rutinski su savladali na svom terenu Vulverhempton

Uzbudljiva trka za titulu Premijer lige nastavlja se neumoljivo, a Arsenal i Mančester siti korak po korak grabe ka cilju. U 36. kolu, Mančester siti je odgovorio na ubedljivu pobedu Arsenala protiv Bornmuta još impresivnijom pobedom nad Vulverhemptononom, ponovo prišavši lideru na samo bod zaostatka.

U trenucima kada se kraj šampionske trke bliži, svaka greška postaje presudna. Međutim, fudbaleri Sitija pokazuju da su spremni za pritisak, igrajući na najvišem nivou čak i kada je situacija najteža. Erling Haland, napadač koji je nedavno bio na udaru kritika, briljirao je u ovom kolu sa četiri pogotka, pokazujući svoju neospornu klase.

Haland je ne samo rešio pitanje pobednika već je i stavio do znanja svojim konkurentima da nema nameru da se odrekne Zlatne kopačke. Njegov neustrašivi nastup svedoči o želji da odbrani titulu najboljeg strelca Premijer lige, a njegova reakcija na izmenu u kasnijim minutima utakmice jasno pokazuje koliko mu je stalo do svog uspeha.

Dok je Haland na klupi pokazivao nezadovoljstvo, Pep Gvardiola se smešio kraj terena, jer je njegova odluka o izmeni igrača opravdana novim golom, postignutim samo tri minuta po ulasku zamene u igru.

Mančester sitiju predstoje teški izazovi u narednim utakmicama, ali ako nastave ovim tempom, mogli bi da osvoje titulu četvrti put uzastopno.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter