0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan omladinci

FOTO: FK Partizan

DA SE NIKAD NE ZABORAVI: Partizan i Crvena zvezda odigrali utakmicu u znak sećanja na tragedije koje su pogodile celu Srbiju (FOTO)

Objavljeno: 04.05.24 u 18:33

Večiti su odigrali memorijalni meč

Ujedinjeni u bolu, složni u molitvi za spas Božji i želji da se ovako nešto više nikada i nikome ne dogodi, omladinci Partizana i Crvene zvezde su u subotu, 4. maja 2024. godine, učestvovali u memorijalnom turniru u čast žrtava stravičnih masakara u mestima Malo Orašje i Dubona, kao i Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

Ceremonija u znak sećanja na nastradale, počela je dolaskom učesnika turnira u mesto Malo Orašje u subotu, 4. maja 2024. godine, u 10.45 i nastavila se recitovanjem stihova Ivane Ružić, koji su ispisani na spomeniku.

FK Crvena zvezda - FK Partizan omladinci
FOTO: FK Partizan

Posle ceremonije, u čast žrtava, memorijalni turnir su otvorile omladinske selekcije Partizana i Crvene zvezde, na onom istom terenu na kome su njihovi vršnjaci, nekada puni poleta i sreće u očima, hrlili ka životu, a kojih danas, na žalost, nema.

Delegacija FK Partizan, koju su činili predstavnici omladinske škole, trener – Nenad Stojaković sa stručnim štabom i Markom Ranevskim i Goranom Manceom, uz portparolku kluba – Biljanu Obradović, položili su venac u znak sećanja na žrtve masakra i uručili dres fudbalskog kluba sa natpisom „Angelina 34“, imenom koje je kao simbol okupilo sve porodice nastradalih i ljude velikog srca i brojem 34, koji predstavlja datume koje nikada ne smemo i nećemo zaboraviti.

FK Crvena zvezda - FK Partizan omladinci
FOTO: FK Partizan
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter