0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ZVEZDA MNOGO BOLJA U PIONIRU: Sferopulos govorio o eventualnom finalu u ovoj hali!

Objavljeno: 03.05.24 u 22:07

Jasan je bio Grk.

Crvena zvezda u petak od 19.00 časova pred svojim navijačima dočekala je ekipu Mege u polufinalu ABA lige.

Rezultat meča iznosio je 103:70 ,pa je tako šampion Srbije poveo u polufinalnoj seriji.

Nakon meča, šef struke domaćih, Joanis Sferopulos, rekao je sledeče.

– Pre svega, atmosfera večeras je bila sjajna i želim da se zahvalim navijačima koji su došli. Znam da je Veliki petak i da nije lako doći i gledati košarku, ali bili su sjajni i od pomoći timu. Tim je dao dobru sliku na terenu i mogli su da uživaju. Važno nam je da igramo ovde, ovu seriju ćemo igrati ovde, a daleko je finale. Još ne razmišljam o tome, samo o sledećem duelu.

– Gledamo da igramo što je bolje moguće uvek. Zato tražim od igrača da ne prave greške, da nađu najbolja rešenja u napadu. Uvek pokušavam da izvučem najbolje iz tima, bez ozbira da li pobeđujemo ili gubimo, moramo da igramo ozbiljno, na onaj način na koji i treniramo. Ovo je moja briga i zato sam nekoliko puta bio nezadovoljan zbog nekih odluka, ali to je sve normalno.

– Skoro da je kompletan roster, nikada nismo imali pun. Hanga se neće vraćati do kraja sezone, tako da nijednom nećemo igrati sa punim. Imamo više vremena da vežbamo, da neke odmorimo posle povreda. Ovo je period gde još radimo, ali mislim da možemo da igramo još bolje.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter