1
Košarka
Embid

FOTO: Twitter/@sixers

SRAMNA IZJAVA EMBIDA: Izdao svoju zemlju zbog Amerike, a sada kuka kako Jokić ima bolji tim!

Objavljeno: 03.05.24 u 12:12

Nastavlja Embid da baca sramne komentare i tako se zakopava još više

Džoel Embid, trenutni nosilac MVP titule, nije uspeo da odvede svoj tim u konferencijsko finale NBA lige ni u svojoj desetoj sezoni. Iako je imao povredu koja ga je omeo pred plej-of, njegovi nastupi nisu bili na nivou koji se od njega očekuje. Na kraju, Njujork Niksi su slavili rezultatom 4:2 u seriji i zakazali polufinale sa Indijanom.

Embid je kritikovan zbog slabih nastupa u poslednjoj četvrtini, gde je imao loš procenat šuta iz igre. Iako je imao podršku od All-Star igrača kao što su Tajris Maksi i Tobajas Heris, kao i drugih kvalitetnih igrača, Embid je izjavio da je problem u čestim promenama u sastavu tima.

Hajde samo da pogledamo prošlogodišnjeg šampiona, Denver. Džamal Marej i Nikola Jokić su zajedno u timu koliko, oko osam godina? Pogledajte i druge timove, poput Golden Stejta, gde je jezgro tima dugo zajedno. Ne pamtim ni ja kada je poslednji put sastavljen tim koji je uspeo posle samo godinu dana – izjavio je Embid.

On je takođe istakao da je seleri kep Filadelfije dovoljno širok da dovede nove kvalitetne igrače, ali je ostavio otvorenom mogućnost odlaska iz Siksersa. Prema njegovim rečima, trenutno planira da ostane, ali to može da se promeni do jeseni.

1
26

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter