0
Evroliga
KK Makabi Tel Aviv

Josh Nebo, #32 of Maccabi Playtika Tel Aviv dunks the ball during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv v Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on March 27, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPREMA SE SPEKTAKL: Evroliga odredila termine „majstorica“ !

Objavljeno: 03.05.24 u 14:11

Utakmice koje trebaju da se odigraju u Atini, odnosno Barseloni, dobili su svoje termine

Napetost raste u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige, dok se košarkaški svet priprema za odlučujuće „majstorice“ koje će definisati dalji tok takmičenja. Na sajtu Evrolige danas su objavljeni datumi i vremena ključnih utakmica.

Panatinaikos i Makabi će se sukobiti u „majstorici“ u utorak 7. maja od 20:15, dok će Barselona i Olimpijakos odlučivati o plasmanu na Fajnal for 8. maja od 21:00.

U obe serije, sva četiri tima su jednom pobedila na gostujućem terenu, što dodatno pojačava dramu pred odlučujuće utakmice u Atini i Barseloni.

Takođe, objavljen je i potencijalni termin pete utakmice serije između Fenerbahčea i Monaka, gde turski klub vodi sa 2:1 u pobedama. Fenerbahče će imati „meč loptu“ na domaćem terenu danas od 19:45.

Ukoliko Monako uspe da pobedi večeras, peti meč serije će se odigrati 8. maja od 19:00 u dvorani „Gaston Medesan“. Za sada, plasman na Fajnal for u Berlinu od 24. do 26. maja, obezbedio je samo branilac titule Real Madrid, koji je u četvrtfinalnoj seriji savladao Baskoniju rezultatom 3:0.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter