0
Fudbal
Nemanja Gudelj

FOTO: Starsport

SLIKA KOJA RADUJE SRBIJU: Gudelj sa osmehom na licu se oporavlja od povrede pred EURO! (FOTO)

Objavljeno: 03.05.24 u 09:52

EURO će dočekati Srbiju prvi put od kada naša zemlja nosi to ime

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, i njegov stručni tim intenzivno rade na pripremama za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Ističući značaj zdravlja svih igrača, posebnu pažnju posvećuju povratku Nemanje Gudelja na teren.

Doktor „A“ tima Srbije, Ilija Rosić, otputovao je u Sevilju kako bi pružio podršku Gudelju i pratio njegov oporavak iz blizine. Cilj je da se Gudelj što pre oporavi i bude spreman da doprinese timu na predstojećem šampionatu Evrope.

Vesti o Gudeljevom oporavku su ohrabrujuće, a osmesi na licima svih uključenih pokazuju veru i nadu u brz povratak na teren. Svi zajedno žele da Gudelj bude spreman da se pridruži nacionalnom timu i da bude jedan od ključnih igrača na turniru.

Ovaj angažman doktora Rosića i podrška celog tima pokazuju predanost i posvećenost reprezentacije Srbije u ostvarivanju što boljih rezultata na Evropskom prvenstvu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter