1
Evropske lige
Luka Jović

FOTO: AC Milan/X

SAGA OKO JOVIĆA JE ZAVRŠENA: Poznato gde će Srbin nastaviti karijeru!

Objavljeno: 03.05.24 u 15:53

Čini se da su Fiorentina i Milan pronašli zajednički jezik

Luka Jović će ostati u dresu Milana, ali ne kao pozajmljeni igrač, već kao stalni član tima na „San Siru“. Nakon spekulacija o potencijalnoj sudbini srpskog napadača u ekipama poput Milana ili Fiorentine, najnovije informacije ukazuju na to da će se zadržati u Milanu.

Iako je na početku aktuelne sezone bio prosleđen u Fiorentinu i tamo se suočavao s povredama, Jović se uspeo nametnuti krajem 2023. godine. Iako je uglavnom igrao ulogu džokera, postigao je sasvim korektan učinak, što ga je dovoljno etabliralo u klubu, prema izveštaju „Calciomercata“.

Novinar Danijele Longo javlja da je sastanak između Jovićevog menadžera Falija Ramadanija i čelnika Milana prošao uspešno, te će umesto produžetka pozajmice na još godinu dana, Joviću biti ponuđen višegodišnji ugovor.

Ova odluka dobija na značaju imajući u vidu da će Olivije Žiru leti preći u Los Anđeles, što će ostaviti prazno mesto u napadu Milana koje Jović može da popuni. Na 28 odigranih utakmica ove sezone, Jović je postigao devet golova, iako je većinu mečeva započinjao sa klupe. U narednoj takmičarskoj godini, možda će dobiti pravu priliku da zasija u dresu Milana

85
15
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter