0
Evroliga

Freddie Gillespie (L) and Head coach Andrea Trinchieri during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEOČEKIVAN POTEZ TRINKIJERIJA: Dovodi čoveka koji je srušio snove Partizana o plej-ofu!

Objavljeno: 03.05.24 u 12:56

Silvan Fransisko na poziv Trinkijerija potpisuje za Žalgiris

Silvan Fransisko košarkaš Bajerna iz Minhena, priprema se za novo poglavlje u svojoj karijeri, prema izveštaju novinara Donatasa Urbonasa. Sledeće sezone neće nastupati u Nemačkoj, već će se preseliti u Litvaniju kako bi zaigrao za Žalgiris.

Fransisko je ostao upečatljiv publici u Srbiji tokom ove sezone, posebno nakon što je ključnom trojkom protiv Partizana doprineo pobedi Bajerna. Ta pobeda imala je značajan uticaj na konačni ishod sezone crno-belih.

U Evroligi, Fransisko je imao dobro sezonu iza sebe, beležeći prosečno 10.6 poena i 3.2 asistencije po meču. Njegova dobra forma privukla je pažnju brojnih klubova, a prema tvrdnjama Urbonasa, Žalgiris je već dogovorio saradnju sa ovim talentovanim igračem.

Ova vest takođe sugeriše mogući odlazak Kinana Evansa iz Žalgirisa, koji je jedan od najtraženijih igrača ovog leta. To bi moglo označiti promene u sastavu ekipe iz Kaunasa u narednoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter