0
Fudbal
Omri Glazer

Omri Glazer (FOTO: FK Crvena zvezda)

GLAZER NA RADARU VELIKANA: Zvezda dobila novu milionsku ponudu za svog golmana!

Objavljeno: 03.05.24 u 16:06

Borba među velikanima za izraelskog golmana

Nakon fantastične sezone, golman Crvene zvezde, Omri Glazer, privukao je pažnju fudbalskih velikana svojim izvanrednim odbranama u Ligi šampiona i u Superligi Srbije.

Glazer je postao jedan od najtraženijih igrača Zvezde ovog leta, sa klubovima poput Sevilje i Betisa koji su pokazali interesovanje. Ipak, Strazbur, francuska filijala Čelsija, ističe se kao najkonkretniji u svojim namerama. Predstavnici ovog kluba su već pola godine pratili svaki potez 28-godišnjeg golmana i izrazili su zadovoljstvo viđenim. Navodno su čak obavestili Zvezdine zvaničnike da očekuju ponudu.

Prema saznanjima, Strazbur je spreman da plati 3.500.000 evra za Glazera, što bi značilo značajan profit za Crvenu zvezdu u poređenju sa 1.200.000 koliko su platili prošlog leta za njegov transfer iz Makabija Haife. Ipak, čini se da ova suma ne zadovoljava potrebe Zvezdinih čelnika.

Uprava Crvene zvezde smatra da Glazer vredi više, procenjujući da bi mogli da izvuku između 5.000.000 i 6.000.000 evra od njegove prodaje.

Interesovanje za Glazera je veliko, što navelo Zvezdu da se nada licitaciji između potencijalnih kupaca. Ipak, Strazbur ima prednost i očekuje se da će brzo podneti zvaničnu ponudu u narednih 10 do 15 dana.

32
10
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter