0
Košarka
nikola jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

CELA SRBIJA NEĆE SPAVATI: Evo kada Nikola Jokić i Denver započinju pohod na NBA finale!

Objavljeno: 03.05.24 u 10:33

Denver i Jokić će u polufinalu igrati protiv Minesote

Denver Nagetsi i Minesota Timbervulvsi se pripremaju za prvi meč polufinalne serije Zapadne konferencije, koji će biti održan u „Bol Areni“ u Koloradu. Iako su datumi već bili poznati, tačne satnice su tek sada objavljene.

Nikola Jokić i njegovi saigrači će na teren istrčati u prvoj utakmici serije u jedan sat u noći između subote i nedelje, što je pomak u odnosu na prethodno planirano vreme od 22 sata u subotu.

Drugi susret je zakazan za noć između ponedeljka i utorka u 4.00, takođe u Denveru.

Serija će se nastaviti u Minesoti, gde će se treći meč odigrati u noći između petka i subote u 3.30 posle ponoći, dok je četvrti meč zakazan za dva dana kasnije, u noći između nedelje i ponedeljka od 2.00 po srpskom vremenu.

Satnice za eventualne petu, šestu i sedmu utakmicu još uvek nisu određene, ali se zna da će se ti mečevi odigrati u noćima između utorka i srede (14. na 15. maj), četvrtka i petka (16. na 17. maj) te nedelje i ponedeljka (19. na 20. maj).

Raspored mečeva polufinalne serije Zapada:

5. maj Denver – Minesota 1.00
7. maj Denver – Minesota 4.00
11. maj Minesota – Denver 3.30
13. maj Minesota – Denver 2.00

15. maj Denver – Minesota
17. maj Minesota – Denver
20. maj Denver – Minesota
(raspored eventualne pete, šeste i sedme utakmice)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter