0
AdmiralBet ABA Liga
kevin panter

FOTO: Starsport

PANTER ISTAKAO ODBRANU: „Ko kaže da ne znamo da je igramo, gledam Lesora, a Zvezda me ne zanima“

Objavljeno: 01.05.24 u 13:29

„Moramo da odigramo defanzivnu utakmicu kako bismo došli do finala“

KK Partizan savladao je ekipu Budućnosti u okviru prvog meča polufinala ABA lige (78:67), a nakon utakmice svoje utiske izneo je kapiten crno-belih Kevin Panter.

Opisao je meč protiv Podgoričana i istakao odbranu svog tima.

– Ko kaže da ne znamo da igramo odbranu? Odradili smo svoje i to je to. Moramo još jednom da ponovimo isto protiv dobre ekipe na njihovom terenu. Da odigramo defanzivnu utakmicu kako bismo došli do finala, a onda i posle toga da ostanemo na istom nivou.

Nije krio Kevin Panter da pomno prati Evroligu. Kako je i sam rekao, sada je u ulozi navijača, a gleda dve četvrtfinalne serije.

– Trenutno sam samo navijač. Uživam u dobroj plej-of košarci. Gledam Matijasa. Bila je luda utakmica, dobra. Gledaću i Monako – Fenerbahče. Te dve serije pratim.

Što se tiče ABA lige, Zvezda i Mega ga ne zanimaju.

– Iskreno to neću gledati. Zanima me samo Panatinaikos i Monako – Fenerbahče.

Na pitanje da li je ostao gorak ukus u ustima zbog ove sezone koju Partizan nije završio plasmanom u plej-of, bio je prilično jasan.

– Naravno, imam taj osećaj. Svako tako razmišlja. Da samo ovo uradili, ili da smo ono… Ali nismo. Nismo odradili ono što smo trebali i to je to. Zato nismo u plej-ofu Evrolige. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter