0
Fudbal

referee sudija Srdjan Jovanovic during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GDE JE I ŠTA RADI NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA: Jovanović glavni arbitar u velikom derbiju!

Objavljeno: 28.04.24 u 13:56

Umesto večiti, sudiće kiparski derbi

Srđan Jovanović, verovatno najbolji srpski sudija, neće u skorije vreme suditi veće utakmice u Srbiji, ili makar direktne duele večitih rivala. Najbolje kotirana pištaljka Srbije nestala je sa izgubljenom podrškom Sudijske komisije, a zanimljivo je da Crvena zvezda ne želi da im on bude sudija ni na jednom meču do kraja sezone.

Ipak, to ne znači da neće biti velikih utakmica za Jovanovića. U nedelju veče sudiće veliki derbi kiparskog šampionata, Omonija – APOEL.

Na poziv tamošnjeg saveza, Beograđanin nastanjen u Novom Sadu, vodiće četvrti meč u aktuelnoj sezoni elitnog ranga Kipra.

U derbiju Nikozije ne sme da bude greške, ulog je ogroman i zato ne čudi što je poziv stigao na adresu Srđana Jovanovića, trenutno neraspoređenog na superligaškim stadionima.

Put Kipra otišao je i Momčilo Marković. Beogradski arbitar biće VAR na popularnom GSP stadionu. Ostale sudijske poslove obavljaće Kiprani

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter