0
Fudbal

Lazar Nikolic Mirko Ivanic Milos Degenek Uros Spajic goalkeeper Omri Glazer Kosta Nedeljkovic Inbeom Hwang Napredak - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Krusevac, Srbija, 2.12.2023. photo: STARSPORT

ZANIMLJIVA IZJAVA FUDBALERA ZVEZDE: „Osvojiću Ligu šampiona jednog dana, ubeđen sam!“ (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.24 u 14:14

I to kao trener…

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek, kome je ovo treći boravak u klubu iz Ljutice Bogdana, nema dilemu šta će raditi kada okonča fudbalsku karijeru.

On planira da postane trener, a u planu mu je i da bude uspešan, toliko da jedan dan podigne trofej Lige šampiona.

Na pitanje da li bi više voleo da bude kao Pep Gvardiola ili Jirgen Klop, Degenek nije imao dilemu!

Biću kao Čolo Simeone, a ubeđen sam u to da ću da osvojim jednog dana Ligu šampiona kao trener, ubeđen sam – rekao je Degenek u podskastu „Triling“.

Jednog trenera iskusni reprezentativac Australije posebno ceni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fantazi Triling (@fantazi_triling)

Angelos Postekoglu me je uveo u reprezentaciju, kasnije me je trenirao u Jokohami. On je svojeglav, drži se svojih principa, jednostvano je takav… Dobar sam sa njim i sa njegovim pomoćnicima, prvom prlikom kad budem mogao da odem u Englesku, biću par dana njihov gost, jer me mnogo zanima kako funkcioniše sistem u jednom tako velikom sistemu kakav je Totenhem. Želim da jednog dana budem trener i to bi mi baš koristilo – kaže prekaljeni štoper.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter