0
Košarka
Nikola Topić

Nikola Topic at ABA league round 14 match between kk Crvena Zvezda and kk Igokea, played at Aleksandar Nikolic hall, 30.12.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

TOPIĆ I ĐURIŠIĆ NEĆE SAMI NA DRAFT: Još jedan veliki talenat srpske košarke traži put do NBA lige!

Objavljeno: 26.04.24 u 15:33

Čeka nas zanimljiv draft

Srpska košarkaška scena i dalje rađa talente koji privlače pažnju NBA ekipa. Posle Nikole Topića i Nikole Đurišića, još jedan mladi igrač spreman je da se izbori za svoje mesto u najjačoj košarkaškoj ligi sveta – Bogoljub Marković.

Marković je nedavno pokazao svoj talenat i dominaciju na U19 ABA turniru, vodeći Megu do titule i proglašen za MVP takmičenja. Pored toga, bio je ključni igrač u juniorskoj selekciji Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na prošlogodišnjem Evrobasketu.

Dolaskom u Megu 2021. godine, Marković je pokazao konstantan napredak i izvanredne performanse. Ove sezone, igra na dvojnoj licenci za OKK Beograd i Megu, pružajući konzistentne igre i dokazujući svoj potencijal.

Njegov nastup na ovogodišnjem NBA draftu predstavlja još jedan korak ka ostvarenju snova za ovog talentovanog košarkaša.

Skaut ekipe iz NBA lige već su zapazile njegovu sposobnost i potencijal, a Marković će se dati sve od sebe da opravda očekivanja i ostvari svoj san o igranju u najprestižnijoj košarkaškoj ligi sveta. Svi ljubitelji košarke u Srbiji sa nestrpljenjem prate razvoj ovog mladog igrača i sa ponosom ga podržavaju na njegovom putu ka vrhu svetskog košarkaškog vrha.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter