3
Domaći fudbal
Bibars Natho

Bibras Natho (FOTO: Starsport)

SRAMAN ČIN NATHA: Izraelac hteo da razbije zvučnik i prekine pesmu koja je posvećena stradalim Srbima! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.24 u 10:55

Natho verovatno nije znao šta čini

Incident koji se dogodio nakon nedavnog derbija između Crvene zvezde i Partizana u polufinalu Kupa Srbije izazvao je pažnju javnosti i postao predmet rasprave među navijačima i ljubiteljima fudbala.

Bibarsu Nathu, fudbaleru Partizana, zasmetala je pesma koja se čula sa razglasa stadiona Crvene zvezde nakon pobede crveno-belih rezultatom 2:0. Naime, Izraelac je uhvaćen kako pokušava da „pokvari“ zvučnik podno južne tribine dok se sa razglasa čula pesma „Đurđevdan“, iako se čini da nije uspeo u svojoj nameri.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Звезда,Србија🇷🇸 (@rsb.unity)

Na društvenim mrežama pojavio se kratak snimak kako Natho nešto „čeprka“ oko zvučnika, a zatim odlazi prema navijačima Partizana na južnoj tribini.

Inače, pesma Đurđevdan je nastala tokom Drugog svetskog rata kada su Srbi u Nezavisnoj državi Hrvatskoj slati u logore smrti.

0
16
3 Komentara
  1. POKAZAO SVOJ NEONACIZAM PRED SVETOM O KOMPLEKSU HITLEROVOG UBIJANJA JEVREJSKIH CIVILA A NEŽNA DA IH JE SRBIJA KROZ 2.SVETSKA RATA KRILA I HRANILA I ISPASTALA A ONI PRIZNALI. KOSOVO

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto se pesma posvećena stradalim Srbima pušta prilikom slavlja pobede u derbiju? Da li to navijači zvezde slave ubijanje Srba?!

    3
    0
    Odgovori
  3. Nesvestan kraja svoje karijere – trovačke izjave po medijma, na terenu tromost i nemoć, nad Đurđevdanom bes …
    Neka mu neko javi da je kraj.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter