1
Domaći fudbal
FK Partizan

Xander Severina (C) celebrates after scoring a goal with Samed Bazdar, Arandjel Stojkovic, Aleksandar Scekic, Matheus Bonifacio Saldanha and Aleksandar Filipovic during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MOTIVACIONA PORUKA IGRAČA PARTIZANA: On se prvi oglasio moćnim rečima nakon bolnog poraza od Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 25.04.24 u 15:35

Partizan u prethodna tri derbija nije uspeo da upiše pobedu

Nakon večitog derbija u polufinalu Kupa Srbije, gde su fudbaleri Partizana poraženi od Crvene zvezde rezultatom 2:0, tišina je zavladala među igračima kluba iz Humske. Nijedan od fudbalera nije stao pred novinare kako bi obavio svoju profesionalnu dužnost, ostavljajući navijače bez njihovih impresija posle ključnog meča.

Odsustvo komunikacije se nastavilo i na društvenim mrežama, gde su igrači ostali tihi, ostavljajući samo najave pred meč. Prvi koji je smogao snage da se oglasi nakon derbija bio je brazilski napadač Mateuš Saldanja. Na svom Instagram profilu, Saldanja je objavio „stori“ u kojem je istakao odlučnost da se gleda napred i da se diže glava.

Mateuš Saldanja
FOTO: Printscreen/Instagram

Daleko od svega što bi moglo da me podseća na prošlost. Gledamo napred, dižemo glavu visoko, mi smo jaki – napisao je napadač Partizana uz crno-bela srca i fotografiju sa derbija.

Mateuš Saldanja ističe se kao ključna figura u redovima Partizana ove sezone. Iako je suočen sa povredom od proleća, Saldanja je ostvario impresivan učinak od 17 golova i 5 asistencija na ukupno 30 utakmica u svim takmičenjima. Iako je na meču sa Crvenom zvezdom u Kupu ušao sa klupe i odigrao 18 minuta, njegova prisutnost je bila od suštinskog značaja za tim.

1
5
1 Komentara
  1. Čekaj, niste čuli za zgađenost atmosferom otvorene krađe i još likovanja zbog toga? Tišina može biti i uvod u to da se čuje svašta kasnije, a bogme i da dođe konačno, ovako ili onako, prava (iz inostranstva) istraga…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter