0
Evroliga
KK Makabi Tel Aviv

Josh Nebo, #32 of Maccabi Playtika Tel Aviv dunks the ball during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv v Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on March 27, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MAKABI SE ODOMAĆIO U SRBIJI: Prvo tražili da igraju u Areni, a sada opet menjaju lokaciju!

Objavljeno: 25.04.24 u 14:34

Makabi je rešio gde će igrati drugi meč protiv Panatinaikosa

Izraelski klub Makabi iz Tel Aviva, koji je prvobitno planirao da svoje utakmice plej-ofa Evrolige odigra u Beogradskoj areni, iznenada je promenio planove u poslednjem trenutku. Prema izveštaju „Walla Sportsa“, treća i potencijalno četvrta utakmica u seriji odigraće se u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“, poznatijoj kao „Pionir“.

Prema navodima izraelskog kluba, paralelno sa ovom promenom, radi se na omogućavanju ulaska do 1.000 navijača u „Pionir“ za utakmice protiv Panatinaikosa, kako bi se pružila veća podrška timu u ključnim mečevima.

Ovo predstavlja značajnu promenu za Makabi, s obzirom na to da je do sada mogao računati samo na podršku do 300 ljudi na tribinama, kako u Beogradskoj areni, tako i u „Pioniru“.

Takođe, važno je napomenuti da je „Pionir“ ove sezone bio srećno mesto za Makabi, postigavši impresivan učinak od 11 pobeda i četiri poraza.

Očekuje se da će ova promena lokacije utakmica dodatno začiniti plej-of seriju Evrolige i doneti nove dinamike na terenu, uz nadu da će podrška sa tribina doprineti boljim rezultatima izraelskog tima.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter