0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

JOVIĆ I MAJAMI ŠOKIRALI BOSTON: Nikola sjajan u brejku Hita protiv Seltiksa! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.24 u 08:15

Jović je imao važnu ulogu sinoć

Srpski reprezentativac Nikola Jović nastavlja da dominira terenom u dresu Majamija, donoseći svojoj ekipi još jedan spektakularan trijumf protiv izuzetno jakog protivnika – Bostona. U ovom nezaboravnom meču koji je završen rezultatom 111:101, Jović je briljirao sa 11 poena, devet skokova, šest asistencija i tri blokade, demonstrirajući svoju višestruku korisnost na terenu. Posebno impresivno bilo je njegovo precizno izvođenje trojki, sa čak tri ubačene.

Ali Jović nije bio jedini junak ovog meča. Tajler Hiro se takođe istakao sa 24 poena i 14 asistencija, dok je Kejleb Martin zaslužio svoje mesto u svetlu reflektora sa 21 poenom. Majami je postavio rekord franšize ubačenih trojki u plej-ofu, sa ukupno 23 pogotka izvan linije za tri poena. Taj rekord nije samo rezultat individualnih dostignuća, već je rezultat sjajne timskog rada i koordinacije.

Majami je takođe impresionirao svojom igrom u trećoj četvrtini, osvajajući bitnu prednost koja im je omogućila da kontrolišu tok meča. Iako su se Seltiksi borili hrabro, vođeni Džejlinom Braunom sa 33 poena i Džejsonom Tejtumom sa 28 poena, nisu uspeli da nadmaše Majamijevu snagu i koheziju.

Ovaj trijumf dodatno naglašava Majamijevu snagu i konkurentnost u plej-ofu, uprkos povredama ključnih igrača poput Džimija Batlera i Terija Rozijea. Nikola Jović i njegovi saigrači pokazuju da su spremni da se suoče sa svakim izazovom na putu ka vrhu NBA lige.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter