1
Košarka
Strahinja Jokić

FOTO: Printscreen/Twitter

JOKIĆEV BRAT U PROBLEMU: Policija objavila nove detalje oko napada Strahinje, evo šta ga čeka ako ode na sud!

Objavljeno: 25.04.24 u 08:55

Strahinja Jokić bi mogao ozbiljno da nagrabusi

Policija Denvera reagovala je na nedavno objavljen snimak na društvenim mrežama koji prikazuje incident na utakmici između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, u kojem je navodno Strahinja Jokić bio umešan. Snimak je privukao pažnju javnosti, a policija je izjavila da je upoznata sa događajem, iako nije podneta nikakva zvanična prijava ni tokom ni nakon završetka utakmice.

Kristijan Galjegos, osoba koja je podelila snimak, opisao je događaj za lokalne medije, ističući da se incident desio nakon završetka utakmice. Galjegos je sedeo nekoliko redova iza porodice Jokić i uspeo je da snimi incident.

Prema Galjegosovom svedočenju, jedan od Jokićeve braće izgledao je ljutito i sukobio se sa navijačem, nakon čega je navodno udario pesnicom. Situacija je bila šokantna za prisutne gledaoce.

Više navijača je intervenisalo kako bi razdvojilo sukobljene strane, i obe su se povukle bez potrebe za angažovanjem obezbeđenja ili policije. Jokić je odreagovao kao pravi šampion, smireno se suočio sa situacijom i na kraju su se sukobljene strane razišle – rekao je Galjegos.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, a reakcija navijača, kao i dalji razvoj situacije, ostaju pod budnim okom policije Denvera.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter