3
Domaći fudbal
Igor Duljaj

head coach Igor Duljaj reacts during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ JE BIVŠI? Partizan već krenuo u potragu za novim trenerom, legenda kluba je u igri!

Objavljeno: 25.04.24 u 12:17

Duljaj će gotovo sigurno napustiti klupu crno-belih

Čelnici Partizana kreću u ofanzivu kako bi doveli poznato ime na klupu. Prema ekskluzivnim informacijama Informera, Vladimir Ivić, bivši igrač Partizana i poznati trener, na korak je od preuzimanja kormila tima iz Humske!

Ivić, koji trenutno boravi u Solunu sa svojom porodicom, već je bio u centru pažnje kao mogući kandidat za vođenje kluba. Čelnici su već stupili u kontakt s njim, a pregovori su u punom jeku.

Nakon razlaza s Krasnodarom, Ivić je postao slobodan agent, što je privuklo pažnju Partizana. Njegova bogata trenerska karijera, uključujući vođenje klubova kao što su PAOK, Makabi Tel Aviv, Votford i Krasnodar, čini ga idealnim kandidatom za klupu crno-belih.

Partizan je spreman da ponudi Iviću adekvatnu platu, uz potpunu autonomiju u radu i mogućnost izbora stručnog štaba. S obzirom na Ivićevu bliskost s klubom kao bivšim igračem, ova saradnja mogla bi biti uzbudljivo novo poglavlje za Partizan.

Dok se Ivićeva budućnost u Partizanu čini sve izvesnijom, trenutni trener Igor Duljaj ostaje u neizvesnosti. Iako je izrazio želju da ostane u klubu, čini se da bi mogao biti na izlaznim vratima na kraju sezone.

96
41
3 Komentara
  1. Kada bi došao Gvardiola, bez smjene uprave, novog načina rada, regulisanja dugova i još mnogo toga ne može biti napredka. Superliga je inače propala ako ne dođe do vlasnčke transformacije klubova i unosa novog kapitala.

    4
    0
    Odgovori
  2. Gospodo iz uprave: Igor Duljaj je najmanji problem, najveci problem Partizana ste vi gospodo iz uprave! Prvo vi treba da odete, pa tek onda kad dodje nova uprava da odluci ko ce da vodi Partizan kao trener

    13
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter