2
Domaći fudbal
Aleksandar Dragović, Samed Baždar

Crvena Zvezda v Partizan, Kup Srbije, polu finale 24.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DRAGOVIĆ UDARIO NA GROBARE: Kapiten Crvene zvezde pogodio navijače Partizana tamo gde ih najviše boli! (FOTO)

Objavljeno: 25.04.24 u 08:33

Dragović je imao poruku za vatrene pristalice crno-belih

Poraz Partizana u nedavnom večitom derbiju sa rezultatom 2:3 protiv Crvene zvezde nije samo uzdrmao tlo ispod crno-belih, već je izazvao plimu nezadovoljstva, koja je dostigla svoj vrhunac nakon kontroverznog suđenja glavnog arbitra Pavla Ilića.

Partizanovi igrači, ali i njihovi pristalice, nisu štedeli reči u kritici Ilića, a ta nezadovoljstva dodatno su izražena i najavom mogućeg bojkota narednog derbija u Kupu Srbije.

Ipak, uprkos osećaju nepravde, Partizanovi fudbaleri nisu uspeli da pretoče svoj bes u pobedu. Crvena zvezda je u drugom susretu, samo pet dana kasnije, ponovo trijumfovala, ovog puta sa 2:0, čime je učvrstila svoju poziciju na putu ka duploj kruni.

U ovom kontekstu, kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, dodatno je zaoštrio tenzije između dva kluba. Na svom Instagram profilu, Dragović je podelio poruku jednog korisnika, koja izražava sumnje u regularnost drugog meča.

FOTO: Printscreen/Instagram

Šta kažu geometri, VAR stručnjaci, sportski radnici, Evropski sud za ljudska prava u Strazburu, Žene u crnom i ostale nevladine organizacije, je l’ sada bilo sve regularno, zna li se šta? – piše u poruci koju je Dragović podelio.

Iako je Dragović kasnije obrisao objavu, šteta je već bila učinjena. Sada ostaje da se vidi kakve će reakcije izazvati ova kontroverzna objava, kako u javnosti, tako i u taboru Partizana, dok se tenzije između dva kluba nastavljaju da rastu.

47
14
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter