1
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

NOVAK SE VRATIO KUĆI: Đoković pauzu između turnira iskoristio da poseti rodni Beograd!

Objavljeno: 24.04.24 u 14:57

Novak je stigao u svoju zemlju i svoj grad

Novak Đoković, trenutno najbolji teniser sveta, vratio se u Beograd nakon što je pre dva dana peti put u karijeri proglašen za najboljeg sportistu sveta na 25. izdanju dodele „Laureus“ nagrada u Madridu.

Prema informacijama portala Telegraf, Đoković je stigao u prestonicu Srbije i odmah se uputio na trening na terene Košutnjaka. Iako je prethodno otkazao učešće na Masters turniru u Madridu, Đoković se sada priprema za predstojeći Rolan Garos, planirajući da učestvuje na turniru u Rimu.

Na treningu na Košutnjaku, Đokoviću su se pridružili Nenad Zimonjić, Miljan Amanović, Čarli Erera Gomes i Marko Paniki, što dodatno svedoči o intenzitetu priprema najboljeg srpskog tenisera i njegovog tima.

Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju njegove nastupe na narednim turnirima, dok Đokovićevi trening partneri svedoče o njegovoj posvećenosti i predanosti povratku na teren.

0
0
1 Komentara
  1. nole tebi svaka cast sta si ucinio u zivotu, za sebe i za svoj narod. ipak meni se cini da bi trebao ako vec nisi zakasnio recemo da posetis sasu danilovica da ti nesto kaze o pravovremenom povlacenju kada si na vrhuncu karijere.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter