0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan, derbi

Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JOŠ IMA KARATA ZA DERBI: Važno obaveštenje za navijače koji žele da gledaju meč Zvezde i Partizana, a još nisu kupili ulaznice!

Objavljeno: 24.04.24 u 13:28

Nadamo se da će tribine biti popunjene kao i na prethodna dva derbija

Na stadionu „Rajko Mitić“ danas će se odigrati još jedan uzbudljiv fudbalski spektakl, kako Crvena zvezda dočekuje Partizan u okviru polufinala nacionalnog kupa. Utakmica počinje u 19 časova, a obe ekipe će se boriti za plasman u finale ovog prestižnog takmičenja.

Crveno-beli, koji su već osigurali titulu šampiona u prvenstvu, žele da produže svoj uspeh i obezbede plasman u finale Kupa, gde bi nastavili svoju borbu za četvrtu uzastopnu duplu krunu. Sa druge strane, Partizan pod vođstvom Igora Duljaja ima veliki motiv da ostvari pobedu na Marakani i tako se približi osvajanju trofeja u najmasovnijem srpskom fudbalskom takmičenju.

Iako je interesovanje za ovaj meč veliko, još uvek ima dostupnih karata. Navijači mogu kupiti ulaznice putem sajta https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/tickets.html ili na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ sve do početka utakmice.

Cene ulaznica su sledeće:

Sever: 500 dinara
Istok: 900 dinara
Zapad: 1000 dinara
Tribina „Siniša Mihajlović“: 2000 dinara

Očekuje se da će atmosfera na stadionu biti uzavrela, a navijači će imati priliku da uživaju u još jednom uzbudljivom derbiju „večitih“.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter