8
Domaći fudbal
derbi

Sudija Sudjenje Pavle Ilic Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HOĆE LI SADA GROBARI I DELIJE BITI SREĆNI? Određeno ko će deliti pravdu na večitom derbiju u okviru polufinala Kup Srbije!

Objavljeno: 23.04.24 u 09:23

Izgleda da je odlučeno ko će deliti pravdu u večitom derbiju

Mnogo kontroverzi je otvorio 173. večiti derbi u kojem je Crvena zvezde savladala Partizan sa 3:2 na svom stadionu i gotovo sigurno je tako odbranila titulu.

Pred nama je derbi u polufinalu Kup Srbije, koji je na programu u sredu od 19 časova, ali još uvek ne znamo da li će on biti odigran.

Naime, Partizan je nezadovoljan suđenjem Pavla Ilića izdao saopštenje da neće igrati u polufinalu Kupa Srbije, ali za sada je to bila samo pretnja crno-belih.

U međuvremenu osvanula je informacija da će u slučaju da Partizan izađe na teren u sredu glavni arbitar biti Miloš Milanović, dok će mu pomoćnici u VAR sobi biti Milan Stefanović i Aleksandar Živković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

 

15
33
8 Komentara
  1. Mislim da fudbalski savez srbije nebi trebo da posrce pred bilo kime ako sudije grese znase ko moze da pravi zalbe i kritike a ne oni koji gibe ,ako to sada ucine ostace mrjla na srpskom fudbalu jos veca i gora ,bice onda uvek gubitnici upravu nikad nece biti pravog fudbala dok svi mesaju svoje prste ,,nekazr se uzalud vise otaca vise vrjlave dece ,mislim dasam sve reko.

    0
    1
    Odgovori
  2. Kako bi voleo da se sudije dogovore da bojkotuju utakmice Partizana i Zvezde. Pa nek placaju o svom trosku Kolinu i strane sudije da dodju. Da sude utakmicu Partizan/Zvezda: Surdulica, Dubocica, Mladost…. mislim gubitniku je uvek krivo sudjenje. Mislim druze sto nisi otkinuo ekipu od zivota nebi im pomogao niko zivi.

    0
    2
    Odgovori
  3. Kakve veze ima ko sudi kada ih sve delegira tvorza preko santlaca?! Ja se jos uvek nadam da igraci Partizana nece igrati ovu farsu. Ako budu igrali zelim im da izgube 10:0!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter