0
Evropske lige

FOTO: Udinese Calcio/X

UDINEZE U PROBLEMU: Samardžić na pragu odlaska, ovo je razlog!

Objavljeno: 21.04.24 u 17:42

Srpski reprezentativac je zadnja dva prelazna roka umalo menjao klub, sada se čini treći put je bliži nego ikada

Kako se letnji prelazni rok približava, interesovanje za Lazara Samardžića ponovno raste. Nakon što je bio blizu prelaska u Inter prošlog leta, a zatim se pominjao kao potencijalno pojačanje za Napoli ovog zimskog prelaznog roka, Samardžić ostaje u Udinezeu. Međutim, italijanska „Gazeta delo Sport“ danas iznosi informaciju da je Juventus ponovo pokrenuo interesovanje za Samardžića i stavio ga na listu potencijalnih pojačanja za leto.

Najnovija vest koju je lansirao „Kalčo merkato“ otkriva da bi Juventus ili drugi zainteresovani klub mogli dovesti Lazara Samardžića bez obeštećenja. Srpski fudbaler ima klauzulu u ugovoru sa Udinezeom prema kojoj postaje slobodan igrač ukoliko klub ispadne u Seriju B.

Lazar Samardzic during the UEFA EURO Qualifiers group G Season 2023/2024 match between Hungary and Serbia at stadium Puskas Arena on October 14, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Udineze se nalazi u teškoj situaciji, sa samo jednim bodom više od tima koji je na poziciji ispod crte. Naredna dva kola donose im susrete sa Bolonjom i Napolijem, dok će kasnije igrati i protiv Frozinonea, konkurenta u borbi za opstanak.

Iskustvo tokom sezone pokazuje da je Udineze igra promenljiva, a isto važi i za Samardžića, koji je odigrao 28 utakmica, postigao četiri gola i zabeležio dva asistencije u crno-belom dresu. Međutim, u 2024. godini retko je uspevao da odigra svih 90 minuta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter