0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter Partizan - Igokea, ABA Liga, plej of play off April 17, 2024. in Belgrade, Serbia. 17.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PRVA MEČ LOPTA PARTIZANA: Crno-beli u Laktašima traže prolaz u polufinale ABA lige!

Objavljeno: 21.04.24 u 10:33

Meč je zakazan za 18 časova

Košarkaši Partizana gostuju Igokei u drugoj utakmici četvrtfinala ABA lige. Meč se igra u danas Laktašima sa početkom od 18 časova.

Prvi duel pripao je crno-belima 94:85 i ovo je prva meč lopta za tim Željka Obradovića. Uloga velikog favorita pripada crno-belima, koji bi već sada mogli da čekiraju kartu za polufinale, a tamo ih čeka podgorička Budućnost.

Pred drugu utakmicu četvrtfinala ABA lige, govorio je trener crno-belih Željko Obradović.

Pred nama je druga utakmica protiv Igokee. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo njenoj pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije već sutra. Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima – rekao je Obradović za zvanični sajt kluba.

Direktan prenos meča možete ispratiti na TV Arena sport Premium 1.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter