0
Fudbal
Dejan Stanković

FOTO: Twitter/ Ferencvárosi TC

VELIKE VESTI ZA STANKOVIĆA: Bivši trener Crvene zvezde u prvoj sezoni na klupi Ferencvaroša osvojio titulu! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.24 u 23:40

Dejan Stanković je šampion Mađarske

Fudbaleri Ferencvaroša, predvođeni trenerom Dejanom Stankovićem, proslavili su osvajanje titule šampiona Mađarske nakon remija u 29. kolu protiv Kišvarde rezultatom 0:0.

Iako je večerašnji rezultat bio nerešen, Ferencvaroš je četiri kola pre kraja sezone stekao nedostižnu prednost od 15 bodova u odnosu na drugoplasirani Pakši i 16 bodova više od trećeplasiranog Fehervara.

Ovo je četvrta trenerska titula u karijeri za srpskog stručnjaka Dejana Stankovića, koji je prethodno tri puta podigao pehar sa Crvenom zvezdom. Stanković je preuzeo Ferencvaroš 4. septembra 2023. godine i od tada je uspeo da značajno transformiše igru svog tima.

Ova titula predstavlja veliki uspeh za Stankovića i Ferencvaroš, istovremeno potvrđujući kvalitet i rad koji su uloženi kako bi se postigao ovaj veliki cilj. Navijači kluba mogu biti ponosni na svoj tim i nadati se daljim uspesima pod vođstvom Stankovića.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter