0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Igokea, ABA Liga, plej of play off April 17, 2024. in Belgrade, Serbia. 17.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OBRADOVIĆ NAJAVIO MEČ SA IGOKEOM: „Idemo u Laktaše sa nepromenjenom ambicijom“

Objavljeno: 20.04.24 u 16:41

Meč je najavio i Balša Koprivica

Košarkaši Partizana imaju priliku da se već sutra plasiraju u polufinale regionalne ABA lige, a za tako nešto potrebna im je pobeda u Laktašima protiv ekipe Igokee. Meč je zakazan za 18 časova. 

Pred drugu utakmicu četvrtfinala ABA lige, govorio je trener crno-belih Željko Obradović.

Pred nama je druga utakmica protiv Igokee. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo njenoj pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije već sutra. Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima – rekao je Obradović za zvanični sajt kluba.

Sa druge strane, centar Partizana Balša Koprivica istakao je da je ekipa spremna i da očekuje da crno-beli u nedelju izbore plasman.

Očekujemo da Igokea pruži svoj maksimum i sve učini kako bi se serija vratila u Beograd. Pripremili smo se kroz nekoliko treninga, znamo vrline i mane protivnika i verujemo u pobedu koja bi nam već sutra donela plasman u polufinale – rekao je Balša Koprivica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter